Кontakt

Our Locations
Contact Details
Dr. Dejan Bujišić
  • Atlas specialist
  • Д-р Деян Буйшич - Специалист по ортопедия
Shihni diplomat dhe certifikatat
Adresa:
  • Rr.Sulejman Delvina, Tiranë, Albania
Për prenotim të termit telefononi në:
Për Tiranë:
  • +355 692545700
Për Kosova:
  • +383 49290397
Për Maqedoni:
  • +389 70 999 141
ose në e-mail
  • info@atlascenter.eu

kreatika.mk

Copyrights ©2014: atlascenter.eu