METODA DHE FAKTE

A e keni ditur se rruaza më e lartë e qafës – ATLASI – thuajse tek të gjithë njerëzit është i rrotulluar – i dislokuar ose i zhvendosur? Gjendja e tillë çon drejt një numër të madh pengesash trupore dhe psikike dhe sëmundje, dhe ajo mund të plotësisht të ndryshohet! Atë e zbuloi zviceriani Dr. Rene – Klaudius Shimperli E.M. Ai edhe vetë ka qënë i sëmurë nga zhvendosja (Dislokimi) i atlasit, dhe midis 1993, dhe 1996 e zhvilloi metodën revolucionare me të cilën e kthen atlasin në vendin e vërtetë.Kjo metodë tregon atlas të rrotulluar dhe të doslokuar dhe atë në anën e majtëAtlasi i dislokuar, në varësi të këndit të rrotullimit, çon në zvogëlim të hapjes midis kafkës dhe shtyllës kurrizore. Me atë palca e shtyllës kurrizore, nerva të ndryshëm dhe rrugët nervore janë të ekspozuara në tension të vazhdueshëm, për shkak të atlasit të rrotulluar në të njëjtën kohë janë të ngushtuara arteriet vertebrale, karotide, venën jugulare dhe rrugët limfatike.

QENDRIMI – BARAZPESHA – PËRPARIMI “GJITHÇKA MBËSHTETET TEK ATLASI“

Tensioni i vazhdueshëm i palcës së shtyllës kurrizore, nervat e trurit, venat e gjakut, dhe kanalet limfatike krijojnë pengesa të rënda trupore dhe psikike, vështirësi, sëmundje dhe varësi. Sepse Atlasi nuk e mban vetëm kafkën, por është përgjegjës për QËNDRIMIN, BARAZPESHËN DHE DREJTIMIN e shtyllës kurrizore dhe skeletit të njeriut, kur është i rrotulluar krijon pengesa të rënda dhe ndryshime në mbajtjen e trupit. Pasojat nga ajo janë vështirësitë simptomatike dhe sëmundjet, për shembull: dhimbje koke dhe dhimbje në qafë, qafë të shtanguar, migrenë, dhimbje në shpinë, dëmtim të disqeve, skolioza, shtrembërim të shpinës, nerva të mbërthyer në shtyllën kurrizore, gjatësi të ndryshme të këmbëve, për shkak të legenit të anuar, dhimbje në hips, gjunj, këmbë të lëshuara etj.
LEGEN TË SHTREMBËRUAR

atlas të rrotulluar dhe të dislokuar çon në rrotullim të legenit dhe mbajtje të parregullt të trupit.

kreatika.mk

Copyrights ©2014: atlascenter.eu