ÇMIMI I TRAJTIMIT

ÇMIMI I TRAJTIMIT

I nevojshëm është një trajtim i vetëm, me të cilin në mënyrë precize dhe të përhershme mënjanohet rrotullimi – dislokimi i atlasit, kjo metodë është natyrore, nuk është mjekësore dhe është e parrezikshme. Ajo para së gjithash është masë themelore parandaluse. Prandaj është e nevojshme që kjo metodë të zbatohet sa më herët tek fëmijët, që të mund të zhvillohen dhe të rriten në mënyrë të shëndetshme dhe optimale në nje shpirt dhe trup të shëndetshëm.

Shpenzimet për trajtimin janë ndërkombëtare vetem 25 000 lek.

dhe për fëmijë nga 0-16 vjec 16 000lek.


Në çmim përfshihet masazhi plotësues dhe rikontrolli pas nje periudhe të shkurtër kohore. Trajtimi zgjat rreth 45 minuta.


PAS TRAJTIMIT

Pas trajtimit rekomandohet t’i jepet mbështetje dhe kujdes trupit me ndihmë të masazheve të rregullta, manualisht ose me aparat, veçanërisht në pjesën e qafës dhe shpinës, si edhe masazhe nënujore me ndihmë të dusheve të ndryshme etj. Organizmi human fillon të funksionojë gjithnjë e më mirë, kur të gjitha trajtimet dhe terapitë, për shkak të pozicionit të korrigjuar të atlasit do të kenë efekt shumë më të madh. Kuptohet se qelizat dhe organet nuk mund të rigjenerohen ne nje dite. Pas mënjanimit të dislokimit të atlasit, organizma të ndryshem do të reagojnë ndryshe – në varësi të gjendjes fizike e psikologjike të individit. Edhe pse, tek shumë njerëz simptomat zhduken, të tjerë do të duhet të kenë më shumë durim. Veçanërisht nëse organizmi deri tani ka punuar me kapaciteitn e tij të plotë.


Detajet e kontaktit
Adresa:
  • Rr.Sulejman Delvina, Tiranë, Albania
Për prenotim të termit telefononi në:
Për Tiranë:
  • +355 692545700
Për Maqedoni:
  • +389 70 999 141
ose në e-mail
  • info@atlascenter.eu

SPECIALISTI I ATLASIT NUK ËSHTË SHËRUES, NUTRICIONIST AS KËSHILLTAR SHËNDETËSOR!

kreatika.mk

Copyrights ©2014: atlascenter.eu