ЦЕНА НА ТРЕТМАНОТ

ЦЕНА НА ТРЕТМАНОТ

Потребен е само еден единствен третман, со кој прецизно и трајно се отстранува ротацијата – луксацијата на атласот. Оваа метода е природна, не e медицинска и e безопасна. Таа пред се e темелна превентивна мерка. Затоа е потребно, оваа метода што порано да се примени кај децата, за да би се развивале и растеле здраво и оптимално во здрав дух и тело.

Цената за преглед е 1200 ден.

Цената за третман и контролен преглед е 11000 ден.


Во цената е вклучена дополнителна масажа и контрола по краток временски период , по договор после третманот. Третман трае околу 45 минути


ПО ТРЕТМАНОТ

Подоцна се препорачува да му се дава поддршка и нега на телото со помош на редовни масажи, рачни или со апарат,посебно во пределот на вратот и грбот, како и подводни масажи со помош на различни купки и др. Човечкиот организам почнува се подобро да функционира, при што сите третмани и терапии, поради корегираната положба на атласот ќе имаат далеку поголем ефект. Се разбира дека клетките и органите неможат да се регенерираат преку ноќ. По отстранување на луксацијата на атласот, различни организми различно ќе реагираат – во зависност од телесно–психичката состојба на поединецот. Иако, кај многу луѓе здравјето наскоро ќе се воспостави, другите ќе мораат да имаат повеќе трпение, особено ако организмот досега не им работел со својот полн капацитет.


Детали за контакт
Адреса
  • Партизански Одреди бр. 155, Скопје, Р. Македонија.
Телефон
  • +389 70 999 141
Е-пошта
  • info@atlascentar.mk

АТЛАС СПЕЦИЈАЛИСТОТ НЕ Е ИСЦЕЛИТЕЛ, НУТРИЦИОНИСТ НИТУ ЗДРАВСТВЕН СОВЕТНИК !

kreatika.mk

Copyrights ©2014: Atlascentar.mk